i'm Gismo treat container + clicker

Set Antrenament Caini + clicker I'm Gismo

99,0 lei
Cu TVA
00003529
Cantitate

Recipient pentru recompense : utilizati recipientul de recompense pentru a tine mancarea celor mici. Designul unic al recipientului permite accesul rapid si usor la recompense. Utilizati doua degete pentru a deschide usile recipientului. Usile vor ramane deschise sau se vor inchide automat pentru a impiedica caderea mancarii.

Utilizati recipientul pentru recompense in mai multe moduri :

Conectati la partea superioara sau inferioara a manerului Gismo
Fixati-l la centura sau la talie
Plasati-l pe o suprafata plana

Usor de curatat : recipientul de recompense poate fi pus in masina de spalat vase dupa utilizare. Desurubati cupa inferioara pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare.

Clicker de dresaj : conectati clicker-ul in partea de sus a manerului Gismo si utilizati butonul multifunctional pentru a " clicai ". Clicker-ul are un sunet foarte clar.

00003529
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii