i'm Gismo dual leash holder

Lesa Caini Dual I'm Gismo

99,0 lei
Cu TVA
Lese caini
00003528
Cantitate
Mersul cu 2 caini cu o singura mana : carabina dubla poate tine doua lese diferite si va permite sa mergeti confortabil doi caini intr-o mana! Poate sa tina doi caini cantarind pana la 38 de kilograme fiecare.

Reducerea incurcarii lesei: sistemul carabinier proiectat in mod unic se roteste in trei puncte diferite pentru a reduce incurcarea in lese.Va recomandam sa utilizati lese de 1 m sau mai scurte.

Conectati- ma : inlocuiti carabina unica cu carabina dubla atunci cand mergeti cu doi caini. Pur si simplu rasuciti si impingeti in jos ciotull rotund, situat pe manerul Gismo, si glisati singurul carabiner liber. Atasa-ti carabina dubla, rasuciti si impingeti in jos butucul rotund pentru a aluneca balonul metalic in deschidere.

00003528
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii