William James spunea: Cea mai mare descoperire a generaţiei mele este că oamenii îşi pot modifica viaţa dacă îşi schimbă atitudinea mentală.

Cattitude Brands s-a născut din dorinţa de a inspira cât mai mulţi oameni să gândească pozitiv despre ei şi relaţia cu animalele lor de companie, indiferent care sunt acestea, să se educe pentru a deveni mai responsabili în alegerile pe care le fac în numele celui care nu cuvânta şi să înţeleagă că pe termen lung lucrurile de calitate pe care le oferă celui mai iubit membru al familiei cresc calitatea vieţii acestui şi drept urmare fericirea tuturor.

Cattitude Brands doreşte să deschidă uşa către un alt univers de comunicare şi comuniune cu cei pe care îi numim familie având în vedere dezvoltările de creaţie şi tehnologie la nivel internaţional atât în domeniul mâncării uscate şi umede, dar şi a accesoriilor de calitate şi practicabilitate care oferă un stil de viaţă ancorat în viaţă cotidiană în continuă schimbare, mai degrabă decât produse fără o motivaţie.

Dincolo de produsele noastre există o poveste, dincolo de mâncarea aleasă cu grijă există calitate, diversitate şi sănătate, dincolo de accesoriile pline de culoare şi design există un stil de viaţă modern şi vibrant pe care Cattitude Brands doreşte să vi-l împărtăşească şi să va inspire să îl urmaţi.

ACUM avem oportunităţi şi oferte din cele mai diverse să experimentăm şi să trăim la maxim momentele de calitate şi distracţie cu cei pe care îi iubim şi îi respectăm în fiecare zi pentru că ne fac mai buni……iar în fiecare dimineaţă, când ne uităm în ochii lor calzi şi blânzi, să le spunem “Pentru că meritaţi!”.

Ideea….

Şi pentru că totul începe cu o poveste, a noastră nu este diferită de a tuturor celor care ne iubesc şi fac totul din iubire şi pasiune. Suntem cinci blănoşi, feline super adorate şi iubite din categoria “look, but don’t touch”: Prince, Puss-in-the-Boots, Blackberry, Mika şi Molly. La o masă de peste la grătar stropit cu mult vin rose, am convins cu “cattitude”-ul nostru proverbial o echipă de profesionişti să ne facă un univers plin de cele mai minunate jucării, mâncărică doar din cea care tati spune că e mai bună decât ce găteşte mami (sic!) şi o mulţime colorată de accesorii să ne jucăm şi mai mult! Şi pentru că mami ne-a învăţat că “love conquers all” ne-am rugat echipa să aducă bunătăţi şi pentru căţei să fim o familie mare şi fericită de blănoşi!

….şi aşa a apărut un mic boutique coquette ca noi, o lume plină de culori şi mirosuri rafinate doar pentru pisici, căţei şi cei care ne iubesc cel mai mult! De ce? Pentru că merităm!

Cattitude Boutique

In locaţia noastră din Nordul Bucureştiului veţi găsi un portofoliu diversificat de produse de la furnizori cu recunoaştere internaţională, în principal din Europa, Canada şi US.

Produsele vândute pe partea de accesorii sunt doar branduri internaţionale de cea mai bună calitate, concept şi design din USA (Planet Dog, Ruffwear, Kurgo), Australia (Ezy Dog, Red Dingo), UK (Hiro & Wolf), etc. Lese de alergat, coşuri de transport pentru biciclete, jucării variate pline de mentă pentru mirosul plăcut al gurii, hăinuţe impermeabile de ploaie şi vânt, saci de dormit pentru drumeţii, hamuri, lese şi zgărzi durabile, confortabile şi super elegante, create special pentru căţei la standarde internaţionale. Suntem importatori direcţi ai acestor produse în România, pentru unele branduri avem exclusivitate, iar gama noastră de produse şi servicii este în continuă expansiune şi diversificare.

Cattitude Brands introduce pentru prima dată în România, EzyDog Australia, companie cunoscută internaţional pentru calitatea superioară a accesoriilor pentru căţei (lese, hamuri, zgărzi) realizate din cele mai durabile materiale importate din industria de surfing şi sporturi nautice.

Cattitude Brands este distributor exclusiv pe Romania a brandului Australian Red Dingo.

Mâncarea umedă şi uscată este deasemenea aleasă din rândul producătorilor premium şi super-premium pentru mâncăcioşi şi mofturoşi: Acana, Orijen, Taste of the Wild, Schesir, Applaws, Farmina, Equilibria, etc

Pentru stăpâni avem ghiduri de dresaj pentru căţei, cărţi despre înţelegerea comportamentului animalelor de companie şi rezolvarea problemelor care pot apărea, precum şi multe cadori pe care le puteţi face prietenilor vostrii cu căţei şi pisici!

În luna August am deschis în aceeaşi locaţie şi un Pet Spa, iar începând cu anul 2017 vom susţine dezvoltarea de programe educaţionale în domeniul îmbunătăţirii calităţii vieţii animalelor de companie şi vom derula ateliere de educaţie şi stil de viaţă în relaţia cu animalele de companie împreună cu partenerii noştri.

Dorim să ne înconjurăm de oameni care ne împărtăşesc visele şi urmaţi de aceeaşi ATTITUDINE pozitivă să inspirăm un stil de viaţă interactiv şi de calitate cu cei pe care ii numim familie!

Vă aşteptăm în Boutique-ul nostru împreună cu întreaga familie!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii