I'm Gismo

Lesa Caini I'm Gismo

160,0 lei
Cu TVA
Lese caini
00003523,3527
Culoare
Cantitate
  • Confort superior: manerul moale din silicon se potriveste confortabil cu toate dimensiunile de maini. Sunt foarte usoare si usor de transportat. Aderenta manerul elimina durerea mainilor atunci cand tineti lesa.
  • Carabina proiectata special poate sa detina orice caine cantarind pana la 38 kg. Inlocuiti carabina standard cu carabina extrema pentru a merge un caine cantarind mai mult de 38 de kg. Inlocuiti carabina standard cu carabina cu cuplaj dublu pentru a merge liber cu doi caini intr-o mana. Se recomanda o lesa de 1m sau mai scurta.

  • Libertate: carabina alunecoasa si pivotanta absoarbe miscarile abrupte ale cainelui dvs., oferind un simt uimitor de libertate. Tragand si tragand devin mai usor de manevrat cu sistemul de culisare patentat.

  • Butonul multifunctional : utilizati butonul multifunctional pentru multe functii. Trebuie sa asociezi butonul cu unua dintre conexiuni si isi va schimba functia.

  • Dispenser pungi conectabil (inclus) : Sac dozator, usor sa tii o rola standard de saci.

  • Transport clip de saci (recomandat-conectabil) : va ajuta sa transportati un sac folosit. Asezati sacul sub buzunar, astfel incat sa nu trebuiasca sa transportati mizeria.
00003524
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii