I'm Gismo Flashlight

Lanterna pentru Lesa Caini I'm Gismo

99,0 lei
Cu TVA
Lese caini
00003527
Cantitate
  • Elibereaza-ti mainile : Conectati lanterna reincarcabila pentru a va ajuta sa aveti mainile libere de la a purta prea multe lucruri.Conectati lumina LED-ului spre partea de sus a manerului Gismo si a devenit lanterna. Lanterna este rezistenta la apa cand este conectata la manerul Gismo.

  • Butonul multifunctional : utilizati butonul multifunctional pentru a porni lumina. O singura apasare va lumina luminile din fata si din spate.O a doua apasare va functiona in modul clipitor. O a treia apasare va opri.

  • Niciodata nu ramane fara putere : pot fi reincarcate cu usurinta utilizand un cablu standard USB (inclus). Nu sunt necesare baterii. Cand lumina rosie se stinge, sunt complet incarcata. Peste 3 ore de viata a bateriei.

  • Siguranta : lumina asigura o vizibilitate si o siguranta sporita la mersul pe timp de noaptea. Luminile din fata si din spate va permit ca cainele (cainii) sa fie vazut din fata si din spate. LED-ul este 2x mai luminos decat o lanterna standard de telefon mobil.
00003527
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii