Termenii şi Condiţiile Generale de Utilizare ale Site-ului


Accesarea şi folosirea acestui Site, implică acceptarea de către Dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos, pe care vi le recomandăm să le citiţi cu atenţie. Dacă nu sunteţi de acord, va rugăm să părăsiţi imediat pagină de internet şi să nu folosiţi Conţinutul ei. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la Termeni şi Condiţiile Generale de Utilizare, va rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@cattitude.roÎn cuprinsul prezentului document, precum şi oriunde se regăseşte în cuprinsul site-ului, următorii termeni au înţelesurile menţionate mai jos:


Site: Domeniul www.cattitude.ro şi toate subdomeniile sale.

TCGU: Termenii şi Condiţiile Generale de Utilizare a Cattitude.ro


Cattitude.ro: Magazinul online deţinut de Societatea Comercială CATTITUDE BRANDS SRL, companie care activează în domeniul promovării produselor şi serviciilor pentru animale de companie, în principal căţei şi pisici. Cattitude.ro livrează produsele din portofoliu numai prin intermediul curierilor autorizaţi sau la sediul Vânzătorului.


Vânzător: Cattitude Brands SRL, persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social în Bucureşti, Şoseaua Gheorghe Ionesti Siseşti nr 225C, sector 1, având număr de ordine în Registrul Comerţului J40/13893/2015, cod unic de înregistrare fiscală RO35223315.


Utilizator: Orice persoană fizică/juridică înregistrată pe Cattitude.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului şi-a dat acordul cu privire la TCGU ale magazinului online şi are acces la Conţinut.


Cont: Secţiunea din magazinul online Cattitude.ro formată dintr-o adresa de e-mail şi o parolă care permite Utilizatorului selectarea de produse în vederea achiziţionării prin trimiterea de comenzi spre finalizare, precum şi vizualizarea istoricului acestuia pe magazinul online (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

Client/Cumpărător: Persoană fizică/persoană juridică care are acces la Conţinut, efectuează o Comandă Finală şi şi-a dat acordul cu privire la TCGU ale magazinului online. Nu este obligatoriu Clientul/Cumpărător să fie înregistrat ca Utilizator pentru finalizarea unei comezi.


Conţinut:

 • Toate informaţiile de pe Cattitude.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • Datele si informatiile cuprinse in oricare e-mail trimis Utilizatorilor/Clienţilor de către Vânzător/angajat/colaborator al Vânzătorului prin mijloace electronice şi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, conform informaţiilor de contactare;
 • Informaţii legate de produsele/promoţiile sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioada;
 • Informaţii legate de produsele/promoţiile sau tarifele practicate de către un terţ cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
 • Date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Produse: Accesorii şi mâncare pentru căţei şi pisici, cărţi educative pentru stăpâni, produse de grooming, etc. conform Conţinutului Cattitude.ro.

 

Produse de tip comandă specială: Produse care nu se regăsesc în mod uzual în stocul magazinului online şi sunt aduse în urmă unei comenzi finale din partea Clientului şi a efectuării unei plăți în avans.


Promoţii: Cattitude.ro va organiza la anumite intervale campanii de marketing, promovare a diverselor mărci din portofoliul magazinului online, concursuri şi evenimente pe cale electronică sau media.


Comandă in confirmare/ Comanda: Reprezintă un document generat automat electronic ca urmare a accesării Conţinutului magazinului online de către Utilizator, prin care se confirmă plasarea unei comenzi urmare intenţiei acestuia de a achiziţiona Produsele din Conţinutul magazinului online. Reprezintă prima formă de comunicare între Cattitude.ro şi potenţialul Client.


Comandă Finală: Reprezintă Contractul la distanţă încheiat între Vânzător şi Cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Clientului produsele şi Clientul este de acord să efectueze plata acestora ca urmare a confirmării finale a comenzii de către Vânzător. Contractul va fi expediat automat printr-un email de confirmare însoţit de factura aferentă produselor comandate şi a transportului. Confirmarea din partea Clientului nu este necesară.


Echipa Cattitude: Angajaţi ai magazinului online responsabili cu buna desfăşurare a operaţiunilor magazinului online şi a comunicării cu Utilizatorii/ Clienţi.

 

 

Produsele Cattitude.ro


Cattitude.ro foloseşte imaginile şi datele oficiale furnizate direct de producători/furnizorii produselor din magazinul online sau de pe site-urile oficiale ale acestora. Echipa Cattitude vă stă la dispoziţie pentru orice detalii suplimentare privind produsele care vă interesează, cum ar fi culorile, mărimile, dimensiunile, etc. Produsele din magazinul online sunt cu precădere din gama de accesorii de căţei şi pisici, hrană pentru aceleaşi categorii, precum şi materiale educative, accesorii pentru stăpânii de animale de companie (căţei şi pisici).

Comenzi şi Livrare

O comandă se consideră finalizată urmare îndeplinirii a doi paşi:

 

1/ primirii e-mail-ului de confirmare automată a înregistrării comenzii în sistemul magazinului online (Comandă în aprobare) şi

2/ contactării telefonice de către echipa Cattitude pentru confirmarea comenzii conform stocului existent şi a altor condiţii de livrare şi de plată ce trebuiesc confirmate pentru primirea la timp şi rapid a comenzii solicitate.

Termenii agreaţi finali telefonic vor fi sumarizaţi într-un email de confirmare însoţit de factura aferentă Produselor comandate (Comanda Finală/Contractul) - detalii în Secţiunea “Cum Comand”.


Din acest moment Comanda Finală se consideră acceptată de ambele părţi şi CATTITUDE BRANDS SRL are obligaţia conform legilor în vigoare să livreze produsele comandate, iar Clientul/Cumpărătorul este obligat să plătească contravaloarea comenzii şi a transportului.


Notă: În cazul plăţii prin transfer bancar, comanda se consideră finalizată numai după îndeplinirea punctelor 1 şi 2 de mai sus, la care se adaugă confirmarea intrării contravalorii comenzii în contul bancar al Vânzătorului.

O comandă va fi considerată anulată în cazul în care Clientul/Cumpărătorul nu a fost găsit la adresa de livrare de 3 ori, nu a ridicat comanda de la Cattitude Petshop timp de 5 zile calendaristice, nu a putut fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru rezolvarea situaţiei. În acest caz, Cattitude.ro îşi rezervă dreptul de a nu mai efectua livrări către Client/Cumpărător decât cu plata în prealabil a comenzii efectuate.


În cazul Produselor de tip comandă specială, indiferent de categorie, plata în avans se va pierde în cazul anulării unei comenzi indiferent de motiv.


Dată livrării produselor de tip comandă specială, indiferent de categorie, se va comunica Utilizatorului/Clientului înainte de finalizarea comenzii şi plata avansului.

Livrarea produselor se va face conform secţiunii “Livrarea Comenzilor”. Termenele de livrare se aplică din momentul finalizării unei comenzi, conform termenilor de mai sus.

 

Preţurile Produselor


Toate preţurile afişate pe Cattitude.ro sunt în RON şi conţin TVA.

Preţurile afişate nu conţin tarifele de transport. Cattitude Brands parteneriază cu 3 companii în domeniu pentru a oferi flexibilitate Clienţilor din toată ţara, tarifele fiind afişate la Secţiunea “Livrarea comenzilor”.


Tariful de transport va fi trecut separat pe factura fiscală după ce comanda Utilizatorului/Clientului a fost finalizată conform TCGU ale magazinului online şi Secţiunii “Cum Comand”.

.
Factura fiscală se emite conform legislaţiei în vigoare din România şi se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.Sistemul de Plată


Plata comenzii se face conform Secţiunii “Cum plătesc”.

 

 • Plata în avans pentru Produsele de tip comandă specială este de 50% din valoarea lor.
 • Plata cu cardul se efectuează fără nici un comision adiţional, în condiţii de siguranţă deplină. Cattitude.ro nu solicită şi nu stochează detaliile cardurilor Utilizatorilor/Clienţilor săi.
 • Prin plata ramburs se achită contravaloarea produselor şi a transportului în momentul livrării coletului, în numerar.
 • Plata prin transfer bancar clasic sau internet banking respectă condiţiile de siguranţă şi confidenţialitate cunoscute.

 

Cattitude Brands îşi rezervă dreptul de a modifică preţurile publicate pe magazinul online ori de câte ori consideră necesar.

Colaboratori

În desfăşurarea activităţii magazinului online, CATTITUDE BRANDS SRL colaborează cu diverse companii specializate în servicii de curierat şi transport, financiar – bancar pentru plăti, care îşi desfăşoară la rândul lor activitatea conform normelor şi regulilor interne care nu ţin de controlul companiei noastre.

Responsabilitatea pentru serviciile menţionate anterior revine integral acestor firme, iar odată comanda finalizată, Clientul acceptă termenii şi condițiile de prestare a serviciilor acestora.


Cattitude.ro declară prin prezenta că îşi limitează responsabilitatea şi nu este răspunzătoare pentru transportul deficient realizat de firmele de curierat, întreaga responsabilitate revenind în totalitate acestora pentru situaţii cum ar fi: întârzieri la livrare, pachete deteriorate, ambalaje rupte, pierderi survenite pe timpul transportului până la Clientul destinatar, care cad în sarcina transportatorului. Clientul are dreptul şi este încurajat să refuze coletul necorespunzător şi totodată să semnaleze în scris curierului şi echipei Cattitude neregulile observate. Toate coletele predate firmelor de curierat trebuie să fie în ambalaje sigilate şi originale şi să respecte condiţiile menţionate la Politica de Retur.


Politica de retur


Clientul are dreptul de retragere din Contract în termen de 14 zile şi fără a preciza motivele, în conformitate cu Art. 9 din OUG 34/2014 privind Drepturile Consumatorilor. Perioada de retragere expiră după 14 zile din ziua în care Clientul a intrat în posesia fizică a produselor conform documentului de recepţie a comenzii. Dacă produsele aferente unei singure comenzi finale sunt livrate în mai multe tranşe, atunci perioada de retragere se calculează de la data în care Clientul a recepţionat ultimul produs.

Pentru a-şi exercita dreptul de retragere, Clientul trebuie să completeze formularul de retragere din Secţiunea “Cum returnez”, să îl trimită la adresa office@cattitude.ro şi să urmeze indicaţiile menţionate la această Secţiune. Alternativ, Clientul poate returna produsele şi în locaţia Cattitude Petshop din Şoseaua GH. I. Siseşti 225C, Sector 1, Bucureşti.


Dacă Clientul îşi exercită dreptul de retragere, Cattitude.ro va rambursa orice sumă pe care a primit-o de la Client, inclusiv costurile livrării, fără întârzieri nejustificate, condiţionat de recepţia returului până la acel moment. În cazul în care produsele returnate nu au intrat în posesia Vânzătorului din culpa Clientului sau a transportatorului, Cattitude.ro este exonerată de la plata rambursului (după cum s-a menţionat anterior) până la rezolvarea situaţiei.
Rambursarea contravalorii produselor şi transportului către Client se va face folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru comanda finalizată şi livrată, cu excepţia cazului în care Clientul şi-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.


Rambursarea contravalorii produselor şi transportului către Client nu este însoţită de alte comisioane suplimentare, penalităţi, etc ca urmare a unei astfel de decizii din partea Clientului.


Rambursarea contravalorii produselor şi transportului către Client se va face în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea produselor retur şi confirmarea Vânzătorului că returul corespunde tuturor cerinţelor menţionate în TCGU – vezi Secţiunea “Cum returnez”.Condiţiile de retur sunt detaliate mai jos:

 

 • Produsele trebuie să fie în aceeaşi stare în care Clientul le-a primit, nepurtate (în cazul hăinuţelor, rucsacurilor, hamurilor, etc), fără pete, urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, rupturi, şocuri mecanice / electrice (jucăriile, accesoriile, etc).
 • Produsele care nu sunt însoţite de toate accesoriile nu se acceptă la retur.
 • Produsele trebuie livrate la retur în ambalajul original împreună cu etichetele iniţiale, intacte, certificatele de garanţie în original (dacă este cazul), precum şi toate documentele însoţitoare la livrarea iniţială a comenzii către Client.
 • Eventualele cadouri care au însoţit comanda se vor returna deasemenea odată cu produsele.
 • Produse de tip comandă specială, indiferent de categorie, aduse în magazin în urma unei Comenzi Finale din partea Clientului şi a efectuării plăţii în avans, nu pot fi returnate
 • Produsele desigilate, indiferent de categorie, se vor returna dacă îndeplinesc condiţii mai sus menţionate şi urmare evaluării echipei Cattitude.

 

 

Înregistrarea ca membru


Utilizatorul şi Clientul se obligă şi sunt de acord să furnizeze date corecte, complete şi adevărate la momentul înregistrării ca membru pe magazinul online Cattitude.ro


Ne rezervăm dreptul să blocăm accesul oricărui Utilizator/Client la magazinul online Cattitude.ro fără o notificare prealabilă şi pe o perioadă nedeterminată, în cazul în care considerăm că aceste obligaţii nu sunt respectate.

Înregistrarea ca membru pe magazinul online Cattitude.ro va genera pentru fiecare utilizator un nume şi o parolă. Responsabilitatea păstrării datelor de acces la cont, de a nu înstrăina datele de acces cade doar în sarcina fiecărui Utilizator/Client membru, CATTITUDE BRANDS SRL declinându-şi orice responsabilitate în păstrarea în siguranţă a datelor de acces a fiecărui Utilizator/Client sau în cazul furtului şi/sau pierderii datelor acestora.
Utilizator/Client are deasemenea obligaţia de a înştiinţa echipa Cattitude imediat în cazul pierderii parolei sau existenţei de suspiciuni de activitate neautorizată pe contul respectiv.


Cattitude.ro declară prin prezenţa că îşi limitează responsabilitatea în cazul apariţiei oricăror evenimente nefericite din cauza informațiior eronate furnizate de Utilizator/Client, cum ar fi întârzierile la livrarea comenzilor.

Confidenţialitatea datelor personale


Cattitude.ro se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor Utilizatorilor/ Clienţilor săi şi se angajează să nu transmită datele lor personale către terţi.

Datele personale ale Utilizatorului/Clientului vor putea fi folosite de către Cattitude.ro numai în scopul de a:

 • Livra comenzile Clientului / Aranja retur produselor
 • Rambursa contravalorarea produselor şi transportului aferent returului.
 • Promova produsele magazinului online.


Datele solicitate pe Cattitude.ro sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email. În momentul în care doriţi să finalizaţi o comandă vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare şi modalitatea de plată.


Garanţii


Produsele achiziţionate de pe magazinul online Cattitude.ro beneficiază de garanţia oferită de producătorii fiecărei mărci în parte şi vor fi însoţite de certificatul de garanţie (dacă e cazul).Promoţii

Cattitude.ro va organiza la anumite intervale promoţii, concursuri şi evenimente ale căror regulamente le va stabili conform propriului statut.

Termenele şi condiţiile acestora vor fi publicate spre cunoştinţă eventualilor participanţi prin diverse mijloace electronice şi media.Dispoziţii finale

 

 • În cazul în care pe magazinul online Cattitude.ro există erori privind preţul sau alte caracteristici ale produselor, echipa Cattitude va contacta Clientul pentru informarea corectă şi îşi suma obligaţia să remedieze eroarea într-o perioadă rezonabilă de timp
 • Orice conflict apărut între Cattitude.ro şi Utilizatori/ Clienţi se va rezolva pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În caz contrar, se vor aplică prevederile legale în domeniu.
 • Orice tentativă de acces neautorizat la magazinul online Cattitude.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.
 • Prezentele TCGU, precum şi conținutul magazinului online pot fi modificate oricând de Cattitude.ro fără notificarea prealabilă a Utilizatorilor/Clienţilor.

Cattitude.ro declară prin prezenta că îşi limitează responsabilitatea în cazul apariţiei următoarelor evenimente:

 • Posibilitatea Utilizatorilor/Clienţilor de a contacta viruşi prin accesarea magazinului online sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoţional.
 • Întreruperea accesului la magazinul online datorate problemelor tehnice ale furnizorului de servicii internet (ISP).
 • Conţinutul sau natura altor magazine online, site-urilor, articole prin accesarea cărora Utilizatorul/Clientul ajunge să acceseze Cattitude.ro
 • Prejudicii de orice latură, rezultate în urma folosirii produselor achiziţionate prin intermediul Cattitude.ro


Folosirea fără acordul CATTITUDE BRANDS SRL a oricărui element cuprins pe magazinul online Cattitude.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare. Conţinutul magazinului online (grafică Web, texte, poze, etc.) cad sub incidenţa legii pentru protecţia drepturilor de autor.Detaliile Cattitude Brands SRL


Sediu Social: Sos. Gh. I Siseşti 225C, spaţiu 2S3, sector 1, Bucureşti
J40/13893/2015
RO35223315
Cont Bancar: RO79UGBI0000132022448RON deschis la Garanti Bank SA
Capital social: RON200

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password