Cum returnez

 • Aveți 14 zile calendaristice pentru a returna total sau parțial și/sau schimba orice produs comandat și livrat în conformitate cu Art. 9 din OUG 34/2014 privind Drepturile Consumatorilor.

 • Perioada de 14 zile se calculează din momentul în care ați intrat fizic în posesia produselor de la curier, în baza semnăturii de confirmare recepție comanda.

 • Dacă produsele aferente unei singure comenzi finale vă sunt livrare în mai multe tranşe, atunci perioada de retragere se calculează de la data în care aţi recepţionat ultimul produs.

 • Te rugăm trimite un email la adresa office@cattitude.ro cu detaliile produsului si comenzii de retur sau vizitează-ne direct la sediul Cattitude Petshop din Bucuresti, Sos.Gheorghe Ionescu Sisești 225B,Sector 1.         

 • Te rugăm să te asiguri că produsul/produsele pe care vrei să le returnezi îndeplinesc condițiile menționate în TGCU ale magazinului online.

 • În email-ul de retur poți selecta una dintre opțiuni: schimb cu același model (poți opta pentru schimb de mărime sau culoare), schimb cu un produs diferit vândut de magazinul online Cattitude.ro sau rambursarea sumei de bani plătite la achiziție.

 • Echipa Cattitude vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă asista în returnarea/ schimbarea produselor.

 • Odată aprobată preliminar cererea de retur (care este în opțiunea Vânzatorului), echipa Cattitude va trimite la tine în cel mai scurt timp curierul să ridice produsul/produsele. Costurile de transport vor fi suportate de Cumpărător.

 • La momentul recepţiei returului, Vânzătorul va verifica dacă condiţiile de retur din TGCU ale magazinului online sunt respectate şi va informa în acest sens Clientul (verbal sau e-mail)

 • Rambursarea contravalorii produselor nu se va putea face mai devreme de recepția returului de la tine, condiție obligatorie. Altfel, plata se execută în maxim 15 zile lucrătoare de la primirea produselor retur.

 • Rambursarea contravalorii produselor se va face prin aceiași modalitate prin care s-a efectuat plata inițială a comenzii finale livrate, dar în baza unei notificari verbale/ în scris către echipa Cattitude.ro poți alege și o altă modalitate de ramburs a fondurilor.

 • Dacă dorești înlocuirea totală/parțială a produselor (nu retur cu rambursarea fondurilor plătite), iți vom trimite noile produse solicitate imediat ce le-am recepționat pe cele livrate initial sau vom face schimb la livrare, iar costul de transport aferent va fi suportat de Cumpărător.

 • În cazul în care între cele două produse schimbate există diferenţă de preţ, fie veți fi rugat să achitați diferența înainte de livrarea noilor produse sau veți primi banii diferență în termen de 5 zile lucrătoare de la data noii livrări (conform documentului de transport de la data preluării comenzii de către transportator de la locația Cattitude.ro)

 Pașii de realizat pentru un retur rapid si corect sunt:

 • Pasul 1 – Trimiterea notificarii de retur

Completează și trimite un email de retur la adresa de e-mail office@cattitude.ro care sa contina detaliile produsului, numarul comenzii online, motivul returului si contul IBAN in cazul in care fonduri trebuiesc sa va fie returnate.

 • Pasul 2 - Pregătirea și returnarea coletului

o   Verifică dacă toate condiţiile de retur sunt îndeplinite – detalii în TCGU Politica de Retur și mai sus

o   Adaugă în colet factura fiscală primită de la Cattitude.ro

o   Contacteaza-ne pentru a trimite curierul de colectare a returului/ schimbului.

 • Pasul 3 - Expedierea coletului

Curierul va ridica returul/schimbul intr-un interval de 48h - 36h de la notificarea Echipei Cattitude. AWB-ul este intocmit de catre Echipa noastra sau de catre curier si va fi aplicat pe coletul de return la locatia de ridicare indicata.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii