Cum plătesc

Terminologie: TCGU - Termenii și condițiile generale de utilizare, pe site.

Plata produselor comandate se poate face prin:


Carduri debit/credit:


➢ Cu card de credit sau de debit Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro plăţile sunt efectuate în condiţii de siguranţă deplină utilizând tehnologia de autentificare 3D-Secure, cu criptare SSL 256-bit, în procesarea datelor cardului tău utilizându-se serverele MobilPay (furnizorul de servicii de tranzacţionare a plăţilor cu cardul)


➢ Numerele cardurilor de credit sau debit nu sunt stocate şi nu sunt accesibile persoanelor neautorizate.


➢ Plata cu cardul pe magazinul online Cattitude.ro se efectuează fără nici un comision aditional


Plata numerar a produselor la livrare


➢ Prin plata ramburs se achita contravaloarea produselor şi a transportului în momentul livrării coletului, în numerar la curierul stabilit de comun acord înainte de finalizarea comenzii.


➢ În cazul în care ai optat pentru ridicarea produselor la sediul Cattitude Petshop, plata se va face direct la locaţia noastră în prezenţa şi cu asistenţa echipei Cattitude.


Transfer bancar


➢ Plata prin transfer bancar clasic (prin ordin de plata) sau internet banking (IB) respectă condiţiile de siguranţă şi confidenţialitate cunoscute şi se face în baza documentelor furnizate de echipa Cattitude conform legislaţiei în vigoare.
➢ Te rugăm la momentul efectuării plăţii să introduci corect toate detaliile pe care le-ai primit în email-ul de confirmare a comenzii finale (Contractul). Ca excepţie de la TCGU ai magazinului online, în cazul alegerii plăţii prin transfer bancar sau IB, comanda se va consideră finalizată după confirmarea primirii fondurilor în contul nostru bancar, iar termenele de livrare se calculează de la această dată.

Plata în avans


Produse de tip comandă specială, indiferent de categorie, aduse în magazin în urmă unei comenzi finale din partea ta vor necesita o plată în avans de 50% pentru a fi comandate la furnizor şi 50% la livrarea finală. Te rugăm să citeşti TCGU pentru a vedea toate condiţiile aferente plăţilor în avans.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii