Red Dingo Medalioane Emailate Peşte

Medalioane Caini Peste Red Dingo

120,0 lei
Cu TVA
Medalioane Caini
00002046
Medalioane din otel inoxidabil.

Gravura gratuita.
Mărime
Culoare
Cantitate
Red Dingo este unul din cele mai populare branduri australiene de accesorii pentru animalele de companie. Gama larga de modele si culori fac foarte dificila alegerea unui singur accesoriu care sa se potriveasca membrilor de familie patrupezi.

Medalioanele Red Dingo sunt realizate din otel inoxidabil, drept urmare nu vor rugini sau coroda.

• Disponibile in dimensiuni mici, medii si mari.
• Gravura personalizata gratuita. Va rugam mentionati in comanda sau prin orice mijloc de comunicare textul si/sau numarul de telefon/microcip, etc al animalului de companie ce urmeaza sa fie gravat pe medalion.
• Gravura se realizeaza la sediul Red Dingo din Austria pentru pastrarea parametrilor calitativi ai fiecarui medalion.
• Timp de livrare in Romania: in medie 7 – 10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii telefonic cu reprezentantii companiei (livrarea poate fi intarziata de factori independenti de controlul companiei)
 

 

S

M

L

Diametru

20mm
0.8″

30mm
1.2″

38mm
1.5″

Inaltime

24mm
0.9″

35mm
1.4″

44mm
1.7″

Greutate

7g
0.2oz

16.1g
0.6oz

24.7g
0.9oz

 
00002087
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii