Alcott ... (lesa..)

Lesa Caini Alcott Adventure

94,0 lei
Cu TVA
Lese caini
00001941
Lesa 2 in 1, simpla sau cuplaj pentru doi catei
Cantitate
Lesa din otel inoxidabil simpla sau dubla.

Prin cuplarea la aceasta lesa folosind inelul in forma de "O" a unei a doua lese, aceasta va deveni un accesoriu ce va va permite plimbarea a doi catei in acelasi timp, tinand doar de o lesa.

Este perfecta pentru a plimba 2 catei de diferite marimi datorita lesei care aluneca prin inelul in forma de "O" atunci cand este trasa de catel. Astfel, catelul mai mic nu va fi tras de catelul mai mare.

Va sfatuim sa folositi sistemul de cuplare in spatii deschise.
Accesoriu practic care se poate transforma foarte usor dintr-o lesa dubla pentru 2 catei in una simpla, normala pentru 1 catel.
00001941
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii