Vet Pro Pet Gmbh. RelaxoDog

Vet Pro Pet Gmbh Relaxo Dog

595,0 lei
Cu TVA
Jucarii Caini
00000829

RelaxoDog este soluția All-in-One pentru relaxare subconștientă adâncă pentru căței.

Cantitate
Mulți proprietari de căței se confruntă cu acestă problemă: prietenul patruped este bine dresat și ascultător, dar din când în când este suprasolicitat din cauza unor situații stresante (în timpul călătoriilor cu mașina, singur acasă, vizita la veterinar, sunete neașteptate precum petardele) și arată un comportament nedorit.

RelaxoDog ajută cu succes în evitarea unor astfel de situații. Nu contează dacă se află în casă sau în medii străine.
RelaxoDog funcționează cu ajutorul bateriei independent de prezența prizelor de electricitate. Versiunile de sunet sunt special create și echilibrate în conformitate cu auzul cățelului.

Rezultatul este o relaxare adâncă, iar stăpânul are posibilitatea de a asculta muzică în acelasi timp cu sunetele de relaxare. Un comutator simplu face ca RelaxoDog să funcționeze în liniște, dar eficient și neauzit de urechea umană. Situațiile stresante precum tunetele, mediile străine sau petardele vor dispărea. Timpul mediu de funcționare al RelaxoDog este de mai mult de 36 de ore (afisaj electronic) înainte ca reîncărcarea să fie necesară.
00000829
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii