PetSafe Busy Buddy Puppy Twist 'n Treat Distribuitor de Recompense

Jucarie Interactiva Caini Juniori Busy Buddy Twist-n-Treat PetSafe

25,0 lei
Cu TVA
Jucarii Caini
00004219
Distribuitor de Recompense pentru juniori.
Mărime
Cantitate

Descriere

Buddy Buddy Puppy Twist n Treat va va tine cainele ocupat ore in timp ce incearca sa obtina recompensele delicioase din interior. Cele doua jumatati sunt ajustabile pentru a folosi o gama larga de recompense. Rasuciti jumatatile foarte indepartate pentru a oferi cainii dvs. o recompensa mai rapida sau rasuciti jumatatile mai aproape impreuna pentru mai multa provocare.

Caracteristici

Designul patentat al jucariilor este reglabil
Se spala la masina de spalat vase, numai in partea superioara

Mai multe informatii

Pentru a utiliza, rasuciti cele doua jumatati ale Twist 'n Treat. Incarcati-le cu recompense, apoi rasuciti din nou jucaria. Daca pentru catelul dvs. este o jucarie noua de recompense, lasati jumatatile foarte indepartate pentru a ajunge cit mai repede la recompensa sau rotiti jumatatile mai aproape impreuna pentru mai multa provocare.


Diagrama de dimensionare a jucariilor

Dimensiunea jucariilor Puppy Size
Extra mic Sub 10 kilograme
Mic între 8-20 de  kilograme
Mediu între 20-50 de kilograme
00004219
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii