PetSafe Busy Buddy Waggle jucărie flexibilă de scuturat / distribuitor de biscuiți

Jucarie Interactiva Caini Busy Buddy Tug a Jug PetSafe

85,0 lei
Cu TVA
Jucarii Caini
00000275

Jucarie distribuitor de recompense

Mărime
Cantitate
Petsafe este o companie recunoscuta pentru produsele performante si de calitate dezvoltate special pentru animalele de companie, testate pentru siguranta si sanatate spre a oferi acestora o calitate mai buna a vietii.

Busy Buddy Tug-A-Jug recompenseaza pe de o parte catelul Dvs., dar il si provoca si incurajeaza sa se joace mai mult. Design-ul acestei jucarii stimuleaza toate cele 5 simturi ale cainelui in joaca, mai precis poate sa auda, vada si mirosi recompensele din interior in timp ce rostogoleste Tug-A-Jug-ul pentru a-si primi recompensa mult dorita.

Se poate folosi pentru a controla mesele regulate, pentru activitatile de joaca sau pentru a-i invata pe caini anumite comenzi.

Deschideti partea de jos a jucariei, adaugati recompensele sau hrana si inchideti capacul. Pe masura ce catelul Dvs. se joaca, recompensele vor incepe sa fie eliberate prin partea superioara, franghia avand rolul de a actiona ca o bariera in a masura cantitatea distribuita.

Caracteristici

Distribuitor aleatoriu de recompense
Permite pastrarea hranei pentru o intreaga masa
Plasticul rezistent rezista la ros
Franghie impletita pentru tragere
Jucarie complexa, previne plictiseala
DOAR Spalare manuala


Toy Size Pet Size
XS Sub 4.5 kg
S Pana in 18kg
M/L Peste 18 kg
00004573
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii