FroliCat Chatter

Jucarie Interactiva Pisici FroliCat Chatter PetSafe

238,0 lei
Cu TVA
Produse
00003323
Cantitate
FroliCat® CHATTER este o jucarie automata care ciripeste si se clatina pentru a tine pisica entuziasmata pe parcursul jocului. Pentru momente de joc surprinzatoare, folositi modul „REDARE INTREAGA ZI” pentru a tine pisicile ocupate toata ziua.

Pasarea salta si se misca pentru a tine pisica ocupata cu joaca, la care se adauga un ciripit de pasarele pentru a le starni si mai mult curiozitatea.
Durata unei sesiuni de joaca este de 10 – 15 min. dupa care jucaria se opreste automat. Modul „REDARE INTREAGA ZI” ofera posibilitatea de joaca pe parcursul intregii zile.

Utilizeaza 3 baterii AA (nu sunt incluse)
00003323
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii