Jucarie Interactiva Pisici Fox Den FroliCat PetSafe

229,0 lei
cu TVA
Produse
00004754

VEZI TUTORIAL VIDEO

Fox Den jucarie automata pentru pisici.
Dimensiune: 9 cm x 18,5 cm (HxL)

Cantitate

Fox Den este o jucarie automata pentru pisici cu senzor de miscare care le incurajeaza sa se joace. Pur si simplu introduceti bateriile, alegeti ce mod sa utilizati si plasati Fox Den pe podeaua unde suprafata este plata.

In timpul modului "O SINGURA REDARE", jucaria va functiona timp de 10 minute, apoi se va opri.

In timpul modului "REDARE INTREAGA ZI", jucaria va functiona la fiecare doua ore, de trei ori, timp de 10 minute fiecare redare.

Intre sesiunile de redare automata, atunci cand jucaria se odihneste, senzorul de miscare de pe partea frontala a jucariei detecteaza miscarea din apropiere la cca. 1m si porneste automat. Daca nu detecteaza nici o miscare, jucaria se va odihni pana cand urmatoarea sesiune de redare automata incepe sau va detecta din nou miscare.

Dimensiune: 9 cm x 18,5 cm (HxL)

00004754
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii