• La reducere!
  • -50%

Zgarda Piele Lata Caini Sunset Hiro + Wolf

95,0 lei
190,0 lei
Discount 95,0 lei
cu TVA
Zgarzi Caini
00000725

Aceste zgarzi de lux Hiro + Wolf pentru Ogar englez si Whippet sunt facute de mana din piele groasa. Au un design unic, circular, taiat prin laser care scoate in evidenta un material Kitenge colorat, achizitionat in timpul aventurilor prin Africa.

Mărime
Cantitate

Aceste zgarzi de caine lucrate manual folosesc catarame de calitate ridicata si inele solide in forma de D, ceea ce le face zgarzi ideale pentru rase mari (si pentru rase mici si vioaie!).

Sunt proiectate special pentru ogari mici si mari incluzand Ogari Italieni, Whippet, Ogari si Lurcher, forma de “coada de peste” a gulerului ajuta sa nu alunece peste capetele lor subtiri si le protejeaza traheea delicata.

Produse manual in atelierul din Londra, aceste zgarzi unice sunt testate riguros de Zawadi, ogarul egiptean salvat de echipa studioului. Asortati-le cu lesele Hiro+Wolf pentru a avea cel mai chipes dulau din parc.

Marimi
S: 23-29cm x 4cm
M: 29-35cm x 5cm
L: 35-42cm x 6cm

00000725
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii