Solvit Pet Safety Seat Deluxe

Solvit Pet Safety Seat Deluxe

493 lei
cu TVA
Transport Catei
NEW
Cantitate

Noul Solvit Pet Safety Seat Deluxe este cel mai sigur mod de a vă transporta câinele în mașină, plus permite acestuia o vedere de la înălțime. Scaunul de siguranță pentru animale de companie Solvit “leagănă” câinele confortabil și oferă securitate deplină în timp ce călătoriți împreună.

Acest accesoriu practic utilizează tehnologia Safe-T-Core™, mai precis o structură internă fixă și solidă se integrează cu centura de siguranță a vehiculului pentru a oferi un plus de securitate pentru animalul Dvs. de companie. Se instalează foarte rapid și în siguranță pe scaunul din față sau din spate.

Scaunul de siguranță are un interior încăpător, complet căptusit, care oferă câinelui o zonă de relaxare. Etajul interior al coșului este la nouă centimetri deasupra scaunului vehiculului, astfel încât animalele de companie să poată vedea cu ușurință în timp ce călătoresc. Spre deosebire de scaunele clasice nu va capta mirosuri specifice animalelor de companie, se curăță ușor pentru a rămâne cu aspect și miros proaspăt.

  • Potrivit pentru unul sau mai multe animale de companie de până la 13.5 kg.
  • Dimensiunile interioare ale coșului: 46cm x 35.5cm.
  • Dimensiunile exterioare ale întregului ansamblu: 53cm x 43cm în partea de sus și 46cm x 38cm în partea de jos.
  • Înălțimea scaunului: 30.5cm în față și 43cm în spate.
  • Greutate scaun: 3 kg.

Vă rugăm să verificați dimensiunile de mai sus pentru a verifica dacă acest accesoriu se potrivește cu vehiculul Dvs.

NEW
Produs nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password