• La reducere!
  • -50%
EzyDog Ham pentru mașină

EzyDog Drive Car

180,0 lei
360,0 lei
Discount 180,0 lei
cu TVA
Transport Caini
new
Hamul de transmisie de la EzyDog este un ham de siguranta pentru masini.

Mărime
Cantitate

Siguranta testata a vehiculului
Aceast ham de siguranta pentru masina indeplinieste toate cerintele relevante pentru urmatoarele standarde: SUA (FMVSS 213) Europa (Regulamentul CEE 16) Australia (ADR42 / 04).

Cel mai bun ham de caini pentru calatoriile cu masina
Introduceti pur si simplu centura de siguranta prin ambele manere de precizie pe partea superioara a hamului, faceti clic pe catarama in centura de siguranta a masinii dvs. si sunteti gata pentru calatorie.

Simplu, o singura data
Trebuie doar sa montati hamul cainelui dvs. o singura data .De atunci, hamul poate fi pornit / oprit foarte repede folosind sistemul de inchidere Mag-Lok ™ Instant Fit.

Au folosit doar cele mai puternice si materiale de inalta calitate din acest produs. Tri-Glides sunt fabricate din aliaj de aluminiu, deci sunt usoare, durabile si incredibil de puternice.

Toate curelele sunt realizate din centura centurilor de siguranta testate de autovehicule, iar tehnologia Crosslink ™ asigura o rezistenta maxima.

Sectiunea pieptului este indoita si conturata pentru o potrivire personalizata a cainelui.

new
Nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii