Recompense Caini Burta De Miel Valdebau

15 lei
cu TVA
Nutritie Catei
00006234
Cantitate
NOTA PRODUCATORULUI: Pentru a produce 90 de grame de produs, sunt necesare 380 de grame de burta si organe, cumparate proaspete numai de la fermele italiene. Toate etapele procesarii, pana la ambalare, au loc exclusiv in Italia.

Recompensele de miel din gama „I Pregiati” sunt bogate in proteine cu o valoare biologica ridicata, lipide esentiale, vitamine si saruri minerale.

Este o formula sanatoasa,cu o aroma puternica si deosebit de gustoasa, exclusiv din mono proteina animala si care poate integra si imbogati dieta de baza a cainelui Dvs.

Uscarea la temperaturi scazute mentine ridicate valorile nutritionale ale materiilor prime folosite, asigurand o acceptare ridicata dpvd al gustului delicios si o digestibilitate mai buna.

Compozitie
Tripa de miel proaspata si congelata (60%), corata de miel proaspata si congelata (32%), glicerina vegetala, fibra de mere, faina de seminte de dovleac.

Aditivi naturali si definiti botanic
300mg extract de rozmarin, 280mg extract de tanin de castan. Valori per kg de produs.

Compozitie analitica
Proteine ​​62%, grasimi brute 12%, fibre brute 6%, cenusa bruta 3%.


Ghid de hranire indicativ
Pentru a nu schimba in mod semnificativ dieta normala a cainelui Dvs., va recomandam pana la 2 gustari pe zi la 10 kg de greutate corporala. Pentru hranirea cainilor de talie mica, produsul poate fi usor de rupt in mana sau taiat.

Depozitare
Pentru a asigura cea mai buna conservare a aromei si gustului recompenselor, acestea sunt ambalate folosind tehnologia in atmosfera modificata (ATM), procedura care incetineste acele procese chimice si microbiologice care determina degradarea produselor.
Dupa deschidere, consumati in cateva zile.
Inchideti dupa fiecare utilizare.
A se pastra la loc uscat, intunecat si racoros.
A nu se pastra la frigider.


Aspectul produsului
Deoarece aceaste recompense sunt lucrate manual, orice diferente in forma si culoarea bucatilor individuale trebuie considerate normale.
00006234
Produs nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password