Recompensa Naturala de Ros Caini Coarne de Cerb Rosu XL+ Easy

105,0 lei
Cu TVA
Nutritie Caini
00007268

100% naturale.

Realizate manual.

Sterilizate cu abur fierbinte.

18cm

110 - 224 gr


Cantitate
Nota: Recompense naturale de ros 4DOGS Original sunt realizate din coarne de cerb rosu si lopatar, caprioara si elan care traiesc in salbaticie si colectate din padurile Europei urmare procesului natural de pierdere si regenerarii periodice.

Recompense naturale de ros din coarne sunt sanatoase pentru toate rasele de caini de orice varsta, indiferent de marime, cu exceptia puilor si cainilor seniori.
Fara aditivi artificiali, sunt bogate in colagen, proteine, calciu, sodiu, fosfor, magneziu, fier si potasiu.

Toate coarnele utilizate pentru realizarea acestor recompense naturale de ros pentru caini sunt supuse unei selectii riguroase si doar piesele de cea mai buna calitate sunt selectate.

Marginile urmare taierii sunt finisate delicat pentru a evita taierea.

Coarnele sunt sterilizate cu abur fierbinte.

Recompense naturale de ros din coarne vin in multe dimensiuni, potrivite pentru diferite rase de caini.

De asemenea, in functie de rasa cainelui, puterea maxilarelor si disponibilitatea de a se juca cu recompense de ros, exista versiunea „usoara” (Easy) sau „dura” (Hard) + "mixta" (Mix).
Pentru acei caini cu o muscatura mai slaba, recompensele „usoare” sunt mai potrivite, deoarece sunt taiate pe jumatate pentru a facilita accesul in interiorul coarnei la maduva poroasa. Pentru cainii mai puternici, recompensele „tari” sau "mixte" sunt perfecte, deoarece trebuie mestecate mai mult timp pentru a ajunge la centrul gustos.

BENEFICIILE MESTECARII SI ROADERII DE COARNE NATURALE

Rosul si mestecatul natural s-a dovedit benefic pentru caini legat de:

• Circulatia sangelui si metabolism
• Curatarea dintilor
• Sistemul imunitar
• Reducerea colesterolului
• Oase, muschi si articulatii


Exemplu de compozitie nutritionala pentru un corn de cerb rosu:

Proteine 36%
Calciu 20%
Fosfor 10%
Colagen 3,0%
Sodiu 0,5%
Fibra 1,0%
Grasimi 0,1%

00007268

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii