Hiro + Wolf Shweshwe Navy Circles

245 lei
cu TVA
Lese catei
00000669

Aceste lese de lux pentru câini sunt produse de mână folosind un material Shweshwe achiziționat din Africa de Sud și fabricate manual în UK, dichisite cu piele luxoasă colorată vegetal.

Cantitate

Design-ul leselor “Cafe” vă permite să vă țineți animalul aproape oriunde mergeți. Folosiți cârligul suplimentar pentru a lega lesa în jurul piciorului mesei la cafeneaua preferată și bucurați-vă de cafeaua matinală fără să fie nevoie să vă așezați sau să călcați pe lesa câinelui.

Hiro + Wolf folosesc cârlige declanșatoare tip “gheară de homar” de înaltă calitate cu închizătoare pe arc pentru securitate sporită și inele în formă de D solide. Toate materialele textile sunt dublate cu țesătură dură de poliester și cusute cu fir de nailon, ceea ce le face zgărzi ideale pentru rase mari (și pentru rase mici și vioaie!).

Produse de mână în Anglia, zgărzile noastre pentru câini sunt testate cu rigurozitate de Hiro și Wolf. Asortați-le cu zgarda noastră Navy Circles Shweshwe pentru a avea cel mai chipeș dulău din parc.

Dimensiuni (approx.):

  • Prinsă obișnuit: 105cm
  • Neprinsă: 120cm
  • Prinsă scurt: 85cm
00000669
Produs nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password