Hiro + Wolf Botanical Shuka Blue Classic

210 lei
cu TVA
Lese catei
00000708

Aceste lese de lux pentru câini sunt fabricate manual din material de pătură Masai, într-un motiv îndrăzneț cu albastru, galben și negru decorat cu piele groasă vopsită cu pigment vegetal.

Cantitate

Aceste lese de câine unice sunt făcute dintr-un material Masai numit “shuka” (pătură), achiziționat în timpul călătoriilor fabricanților prin Kenya. Păturile tradiționale Masai sunt incredibil de rezistente la folosire și ușor de curățat. Materialul este dublat pe o țesătură solidă de poliester și cusut cu fir de nylon. Sunt folosite cârlige declanșatoare tip “gheară de homar” de înaltă calitate cu închizătoare pe arc pentru securitate sporită și inele în formă de D solide.

Toate materialele textile sunt dublate cu țesătură dură de poliester și cusute cu fir de nylon, ceea ce le face ideale pentru rase mari (și pentru rase mici și vioaie!).

Fabricate manual în Anglia, aceste lese pentru câini sunt testate riguros de Hiro și Wolf în timpul plimbărilor prin mlaștinile din Hackney și în timpul călătoriilor ocazionale pentru cumpărături din Liberties.

Cuplați-o cu zgarda Blue Shuka Tartan Dog Collar pentru a avea cel mai chipeș căţel din parc.

00000708
Produs nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password