Hiro + Wolf Shuka Red Classic

210 lei
cu TVA
Lese catei
00000698

Aceste lese de lux pentru câini sunt fabricate de mână din material Masai de pătură într-un motiv îndrăzneț cu roșu, alb și albastru dichisit cu piele groasă vopsită cu pigment vegetal.

Cantitate

 

Aceste lese unice pentru catei sunt făcute dintr-un material Masai numit “shuka” (pătură), achiziționat în timpul călătoriilor fabricantilor prin Kenya. Păturile tradiționale Masai sunt incredibil de rezistente la folosire și ușor de curățat. Materialul este dublat pe țesătură solidă de poliester și cusut cu fir de nailon. Folosind cârlige declanșatoare tip “gheară de homar” de înaltă calitate cu închizătoare pe arc pentru securitate sporită și inele în formă de D solide. Toate materialele textile sunt dublate cu țesătură dură de poliester și cusute cu fir de nailon, ceea ce le face ideale pentru rase mari (și pentru rase mici și vioaie!).

Fabricate de mână în Anglia, lesele pentru câini sunt testate riguros de Hiro și Wolf în timpul plimbărilor nămoloase prin mlaștinile din Hackney și în timpul călătoriilor ocazionale pentru cumpărături din Liberties.

Cuplați cu zgarda Red Shuka Tartan Dog Collar pentru a avea cel mai chipeș dulău din parc.

00000698
Produs nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password