Hiro + Wolf Inca Blue Caffe

245 lei
cu TVA
Lese catei
00000689

Aceste lese de lux pentru câini sunt fabricate manual din pături moi stil Incaș țesute în Bolivia. Disponibile în material albastru electric sau roz deschis, dichisite cu piele groasă vopsită vegetal.

Cantitate

Design-ul leselor “Cafe” vă permite să vă țineți animalul aproape oriunde mergeți. Folosiți cârligul suplimentar pentru a lega lesa în jurul piciorului mesei la cafeneaua preferată și bucurați-vă de cafeaua matinală fără să fie nevoie să vă așezați sau să călcați pe lesa câinelui.

Materialul rezistent la folosire este dublat pe o țesătură solidă de poliester și cusut cu fir de nailon. Sunt folosite cârlige declanșatoare tip “gheară de homar” de înaltă calitate cu închizătoare pe arc pentru securitate sporită și inele în formă de D solide. Toate materialele textile sunt dublate cu țesătură dură de poliester și cusute cu fir de nailon, ceea ce le face ideale pentru rase mari (și pentru rase mici și vioaie!).

Fabricate manual în studioul din Londra, aceste lese unice pentru câini sunt testate riguros de Hiro și Wolf în timpul plimbărilor nămoloase prin mlaștinile din Hackney și în timpul călătoriilor ocazionale pentru cumpărături din Liberties.

Cuplați cu zgărzile Inca pentru câini ca să aveți cel mai frumos dulău din parc.

Dimensiuni: 92cm

00000689
Produs nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password