Hurtta Blocker Haina de Ploaie

Hurtta Blocker Haină de Ploaie

345 lei
cu TVA
COLECTIA 2018 - 2019
Haina de ploaie impermeabilă Blocker cu protecție pentru picioarele din față oferă o soluție complet nouă pentru protejarea cățelului în ploaie.
Culoare
Mărimi
Cantitate

Haina de ploaie impermeabilă Blocker de la Hutta cu protecție pentru picioarele din față oferă o soluție complet nouă pentru protejarea cățelului Dvs. în ploaie. Acest accesoriu combină protecția generală cu ușurința utilizării unui produs de îmbrăcat. Partea frontală pentru picioare minimizează cantitatea de murdărie strânsă în mișcare, fiind în același timp ușor de montat/dezbrăcat de pe cățel.

Haina are cu un guler înalt prevăzut cu o “capcană de ploaie” special concepută pentru a împiedica intrarea apei în haină și de-a lungul gâtului cățelului.

Cu reglaj al lungimii spatelui, precum și șnururi de strângere în zona gâtului și a taliei, haina poate fi ajustată pentru a se potrivi perfect oricărui cățel.

Fabricată din țesături exterioare durabile, flexibile și confortabile, Hurtta Blocker este accesorizată cu semne reflectorizante vizibile în zona gâtului și a tivului din spate care îmbunătățesc vizibilitatea în întuneric. Stofa exterioară este produsă în conformitate cu standardul Öko-Tex 100.

Ghid de Mărimi 

Hurrta Blocker Haina de Ploaie
COLECTIA 2018 - 2019
Produs nou

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password